Ajax kampioen

Like abonneerdoe niks na uit deze video. 2 hours agoAFC Ajax won vanavond met ruime 5-0-cijfers van sc Heerenveen.


Mokum Ajax Gif Mokum Ajax Wzawzdb Discover Share Gifs Ajax Gif Cool Gifs

Its submitted by dealing out in the best.

. Ajax werd vijfendertig keer kampioen van Nederland waarvan zevenentwintig keer sinds de invoering van de Eredivisie medio 1956. Bij een thuiszege op sc Heerenveen in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA is de club voor de 36e keer kampioen van. 2 hours agoUitzinnige Ajax-fans vieren vanavond in Amsterdam dat de club voor de 36e keer kampioen is van Nederland.

De kloof met eerste achtervolger PSV is op die manier onoverbrugbaar geworden. Thuis tegen Heerenveen volstond een. Mey Sparta-PEC staat er een degradatiekraker op het programma.

3 hours agoAjax 5 EINDE 0 sc Heerenveen 19 Nicolás Tagliafico 33 Steven Berghuis 38 Sébastien Haller 85 Brian Brobbey 90 Edson Álvarez LIVE Ajax voor 36ste keer kampioen. Liedje gezongen na het succesjaar 1995. Het kampioenschap is ook de titel van de melancholie vanwege het.

Na maanden vol ontsnappingen werd de uitzinnige achterban een voetbalfeest en trainer Erik ten. Ajax heeft zich woensdagavond op de voorlaatste speeldag van de Eredivisie voor de 36ste keer tot Nederlands kampioen gekroond. Door anp 11 mei 2022 2157.

Op de UEFA-ranglijst van beste clubs in Europa stond. 3 hours agoMet een klinkende 5-0 overwinning op Heerenveen is Ajax woensdagavond kampioen geworden. Voor de Amsterdammers alweer de 36ste landstitel in de.

14 is the only squad number Ajax has ever retired. In dat geval worden de spelers en leden van de technische staf meteen na de. 3 hours agoAjax verslaat sc Heerenveen en is weer kampioen van Nederland.

15 hours agoBovenin is het simpel. Ajax is voor de 36ste keer in de clubgeschiedenis landskampioen geworden. 3 hours agoAjax heeft op 2 speeldagen van het einde 4 punten voorsprong op concurrent PSV.

In de Johan Cruijff Arena was sc Heerenveen geen partij. In Dit Was Het Weekend bespreken Jan Joost van Gangelen Kenneth Perez en Arnold Bruggink het feest van Ajax na het behalen van de 35ste landstitel. Ajax is voor de 36e keer.

De Amsterdammers zijn niet meer te. Here are a number of highest rated Ajax Kampioen pictures upon internet. 3 hours agoAjax heeft zich voor de 36ste keer gekroond tot kampioen van Nederland.

We identified it from well-behaved source. Wint Ajax thuis van sc Heerenveen dan zijn de Amsterdammers voor de 36ste keer kampioen van Nederland. Cruyff came back to manage the.

55 minutes agoAjax is woensdagavond voor de 36ste keer kampioen van Nederland als het van Heerenveen wint. 2 hours agoAjax is kampioen Ajax boekte een klinkende 5-0 zege op sc Heerenveen en is daarmee voor de 36ste keer in de historie de beste van Nederland. 4 hours agoAjax kan woensdagavond de landstitel binnenhalen.

PSV is dan ongeacht het. Alle duels beginnen om. Johan Cruyff played at Ajax from 1959 to 1973 and from 1981 to 1983 winning 3 European Cups.

De titel kan de Amsterdammers dus nauwelijks nog ontsnappen. AJAX - HEERENVEEN 50 AJAX FANS PYRO VUURWERKAjax-Ultras Pyroshow and Vuurwerk Celebrating Ajaxs Win in the Eredivisie Title After Game AFC Ajax vs SC. Willem van Hanegem noemde Ajax twee weken geleden nog de kampioen van de armoede maar is dat ook echt zo.

11 hours agoDe ontknoping van de eredivisie nadert. Ajax kan vanavond al kampioen worden. AMSTERDAM ANP - Ajax heeft voor de 36e keer de landstitel veroverd.

Ajax is al sinds. In de Johan Cruijff ArenA werd met 5-0 gewonnen en met die.


Ajax Kampioen Seizoen 2012 2013 Kampioen Voetbal Sport


Ajax Football Club Football Sports


Pin Van J Nny Op Afc Ajax Amsterdam Voetbal Posters Voetbal Kampioenen


Pin Van Igor Ferreira Op Sport Kampioen Amsterdam Club


Ajax Kampioen T Shirt Shirts Print Clothes Direct To Garment Printer


Afc Ajax Kampioen 2013 14 33 Voetbal Kampioen Voetballen


Afc Ajax On Twitter Afc Ajax Football Club Ajax


Real Madrid Abandon Paul Pogba Pursuit To Launch Assault For Ajax Midfielder Donny Van De Beek Fourfourtwocatch All Of The Ac Midfielder Real Madrid Paul Pogba


Pin Van Yvonne Batten Op Ajax Voetbalschoenen Voetbal Sport


Ajax Kampioen


Oh Oh Oh Ajax Kampioen Afc Ajax Soccer Team Ajax


All We Ever Do Is Go Ya Ya Ya Ajautr Voetbal Vrouwenvoetbal Voetballers


Pin Op Sport In Amsterdam


30 Kampioen Shirt Ajax Football Club Holiday Decor Football


Ajax Amsterdam Clinched The Dutch League Title By Finishing The Season With A 4 1 Win At De Graafschap On Wednesday They Ended Three Points Clear Of Sepak Bola


Mokum Ajax Gif Mokum Ajax Wzawzdb Discover Share Gifs Gif Ajax Discover


Pin By Ste Midgley On Ajax Football Club Afc Ajax Amsterdam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel